Ihku laskentapalvelun logo

Muutoksia Ihkun projektinjohdossa ja palvelupäällikön uusi rooli

Palvelupäällikkö Anni Heilala (DI) Arkance Systems Finland Oy:sta nimitettiin helmikuussa 2024 projektin johtoon. Anni Heilala on toiminut Ihku-laskentapalvelun palvelupäällikkönä vastaten palveluista, laadusta, asiakaskontakteista ja -tuesta. Nämä vastuut säilyvät hänellä jatkossakin, eli nimike ja työtehtävät säilyvät, mutta rooli laajenee allianssin operatiivisen toiminnan vetovastuuseen. Näin Anni kommentoi uutta rooliaan:

“Todella mielelläni otan uudet tehtävät vastaan. Isoihin saappaisiin tässä astutaan, mutta toisaalta tuntuu hyvin luontevalta ottaa uudet tehtävät osaksi aiempaa rooliani. Olen työskennellyt Ihkun parissa vuodesta 2019 ja uskon, että tästä vuosien varrella kerätystä kokemuksesta on paljon hyötyä näissä uusissa tehtävissä. Meillä on Ihku-allianssissa mahtavaa porukkaa ja olen ylpeä siitä kuinka mallikkaasti teemme yhdessä asioita. Vaikka olemmekin palveluvaiheessa, meillä on edelleen paljon kehitettäviä asioita ja käyttäjiltä tulee jatkuvasti paljon uusia toiveita. On kuitenkin hienoa nähdä kuinka Ihku-laskentapalvelu on jo monen päivittäinen työkalu ja pidän ehdottomasti tämän käyttäjänäkökulman mielessäni, kun viemme Ihkun kehitystä eteenpäin.”

Ihkun projektipäällikkönä toiminut Santeri Soininen Solita Oy:sta on siirtynyt toisiin työtehtäviin. Lähes viisivuotisen Ihku-uransa aikana Santeri on hoitanut työnsä innostuneella asenteella ja ammattitaidolla. Santeri kommentoi muutosta:

“Ihkun parissa työskentelystä jää paljon hyviä muistoja sekä laskentapalvelun kehittämisen eri vaiheista ja niiden julkistuksista, että tietysti mahtavista ihmisistä joiden kanssa sai tehdä töitä nämä vuodet. On ollut myös hienoa nähdä miten Ihkun käyttäjämäärät ovat kolmen vuoden takaisen ensimmäisen julkaisun jälkeen jatkaneet tasaista kasvuaan ja käyttö laajentunut infra-alalla. Kiitokset kaikille Ihkun parissa työskenneille, oli hienoa tehdä töitä todella moniosaavan tiimin kanssa. Toivotan myös Annille ja Marille menestystä uusiin tehtäviin!”

Kiitos Santeri! Hän jatkaa Ihkun parissa AJR:n jäsenenä.  

Jaa artikkeli: