Ihku-laskentapalvelun käyttöönotto ja saatavuus

Ihku-laskentapalvelu avataan asteittain allianssin tilaajakonsortion projekteille maaliskuussa 2021. Tilaajaosapuolille (Väylävirasto, Helsingin, Espoon, Vantaan, Turun, Tampereen ja Jyväskylän kaupungit) palvelun käyttö sisältyy allianssisopimukseen ja siitä ei veloiteta erikseen. Tämä kattaa myös konsulttien tilaajaosapuolille tekemän työn. Sen sijaan tilaajakonsortion jäsenten omistamat yhtiöt, esim. vesi- ja energialaitokset eivät kuulu allianssisopimuksen piiriin.

Laskentapalvelun jälleenmyyjänä toimii Arkance Systems Finland Oy, joka tarjoaa myös käyttöönotto- ja koulutuspalveluja järjestelmän käyttöön, tehokkaaseen käyttöönottoon ja kustannuslaskentaan.

Henkilökohtaisen asiakastukipalvelun Ihku-laskentapalvelun käyttäjille tuottaa Arkance Systems Finland Oy yhteistyössä Ihku-allianssin muiden palvelutuottajien kanssa. 

Lisensoinnin periaatteet

Käyttöoikeudet Ihku-laskentapalveluun hankkii se organisaatio, jolle laskentaa tehdään ja jolle hanke kuuluu. Käyttäjän sähköpostiosoite yhdistetään hankkeeseen, jonka omistajaorganisaatiolla on palvelun käyttöön oikeuttava lisenssi. Käyttäjällä voi olla käyttöoikeuksia usean organisaation useaan eri hankkeeseen.

Ihku-laskentapalvelu kaupallisesti saataville 2021 loppukeväästä

Kevään myötä muutkin kuin allianssin tilaajaosapuolet voivat hankkia Ihku-laskentapalvelun käyttöönsä. Ohjelmisto on saatavilla SaaS -ohjelmistopalveluna ja sen hinnoittelu määrittyy asiakkaan koon mukaan.

Lisätietoja:

jani.myllymaa@arkance-systems.com

Jutun kuvituskuva: Florian Krumm

Jaa artikkeli: