APR 1.5.2022 alkaen

Ihku-allianssin organisaatiossa lisää uusia nimityksiä

Ihku-allianssia jo noin kolme vuotta luotsannut Timo Ruoho Arkance Systems Finland Oy:lta päätti urakkansa Ihku-allianssin projektipäällikön tehtävässä. Ruoho kommentoi muutosta “Aika Ihku-allianssin parissa on ollut todella antoisaa. Upean ja todella ammattitaitoisen projektitiimin kanssa on saatu tehdä yhdessä työtä ja hyviä tuloksia on saatu aikaan! Nyt on kuitenkin minulle tullut aika ottaa hiukan happea ja suunnata sitten kohti uusia haasteita.”

Ihku-allianssin projektipäälliköksi siirtyi 1.5.2022 alkaen ohjelmistokehitystiimin vetäjänä ja projektipäällikön varahenkilönä toiminut Santeri Soininen Solita Oy:stä. Soinisen mielestä lähtökohdat jatkolle ovat hyvät: “Otan projektipäällikön tehtävät vastaan hyvillä mielin, koska allianssin päivittäinen toiminta on vakaalla pohjalla ja tiedän useamman vuoden kokemuksella, miten osaava ja motivoitunut joukko ammattilaisia projektin parissa työskentelee.”

Santeri Soinisen siirryttyä projektipäällikön tehtäviin siirtyi projektipäällikön varahenkilön tehtävä Mittaviiva Oy:n Aki Peltolalle. 

Ihku-allianssin uutena palvelupäällikkönä aloitti 22.4. Anni Heilala Arkance Systems Finland Oy:lta Mirva Kallion siirryttyä uuden työnantajan palvelukseen. 

Heilala on aloittanut Ihku-allianssin parissa työskentelyn jo 2019 keväällä. Heilala summaa omia tehtäviään ja vastuitaan Ihkussa: “Tehtävänäni on ollut alusta alkaen selvittää Ihkun rajapintamahdollisuuksia muihin sovelluksiin. Minulla on kokemusta suunnitteluohjelmistoista, joten selvittelin etenkin suunnittelu- ja kustannuslaskentajärjestelmän välisiä rajapintamahdollisuuksia ja tästä aiheesta tein diplomityönikin.” Heilala on työskennellyt 4 vuotta Arkance Systems Finlandilla ja infra- ja ohjelmistoala on vienyt mennessään: “Arkance Systemsillä olen toiminut asiakastuessa, asiakastukivastaavana ja viime aikoina myös projektipäällikkönä. Taustani asiakastuessa auttaa erityisesti ymmärtämään asiakkaan eli sovelluksen käyttäjän näkökulmia. Otan ilolla palvelupäällikön tehtävät hoidettavakseni. Osa työtehtävistä on minulle hyvinkin tuttuja, sillä autoin Mirvaa aiemmin mm. asiakastuen raportoinneissa ja lisenssiasioissa.” 

1.5.2022 alkaen Ihku-allianssin APR on päivittynyt alla olevaan kokoonpanoon.

Ihku-allianssin APR kuvattuna ympyrämuotoon, jossa on henkilön kuvan vieressä nimi ja titteli projektissa.
Jaa artikkeli: