Kuvituskuva

Asiakastestaus vahvisti tehtyjen päätösten oikeellisuutta

Hankeosalaskennan B-versiota testattiin 23.5.2022 aamupäivällä 16 asiakastestaajan voimin.

“Testaus toteutettiin etänä ja tekniikkakin pelasi hyvin. Päivän aihe pohjustettiin alustuksilla hankeosalaskennasta sekä demolla oleellisimmista toiminnoista”, kertoo tuoteomistaja Ari Huomo ja jatkaa “Ihkusta ei ole vielä käytössä lopullista sovellusta, mutta testaajat pääsivät itse kokeilemaan Ihkuun toteutettavia ratkaisuja ja toimintatapoja proton ympäristössä.”

Asiakastestaajien palautteita kerättiin tilaisuuden aikana sekä sen jälkeen kirjallisesti. Hyvinä asioina pidettiin mm. hankeosalaskennan helppokäyttöisyyttä, visualisointia ja osittelun tuomia mahdollisuuksia. Positiivisena pidettiin myös mahdollisuutta pitää hankkeella samanaikaisesti sekä hanke- että rakennusosalaskentatasoisia elementtejä.

Kriittistäkin palautetta saatiin ja keskustelua herättivät yksittäiset puuttuvat rakennusosat sekä hankeosalaskennan ensimmäisen version lopullinen laajuus.

Asiakastestaajien palaute on erittäin tärkeää, koska se antaa varmuutta jo tehdyille päätöksille ja viitoittaa tulevaa kehitystä.

Seuraavan kerran hankeosalaskennan asiakastestaus pidetään syyskuussa. Edellisestä (A-version) asiakastestauksesta voit lukea täältä.

Jaa artikkeli: